FOTO Žena našla v uchu svojho psa niečo bizarné: Čo poviete na tú podobu?

NETKY.SK • 7 November 2017, 11:06 • 2 min
FOTO Žena našla v uchu svojho psa niečo bizarné: Čo poviete na tú podobu?

Je až neuveriteľné, kde všade narážame na túto tvár.

slovakia

left justify in out

Jade Robinsnová má dvadsaťpäť rokov jej verným spoločníkom je pes Chief. Vzorne sa oňho stará a dbá o to, aby bol zdravý a cítil sa dobre. V poslednom období sa jej však niečo nepozdávalo a tak sa rozhodla, že psíka ešte pred návštevou u veterinára dôkladne skontroluje.

 

Nakoľko mala podozrenie, že kameňom úrazu by mohli byť uši jej miláčika, odfotografovala si ich, aby ich mohla ukázať priateľovi a poradiť sa s ním o ďalšom postupe. Keď si na druhý deň fotografie spoločne pozerali, Jadein priateľ sa zrazu rozosmial. V jednej zo snímok Chiefovho ucha totiž zbadal vernú podobizeň amerického prezidenta Donalda Trumpa.

 

Fotka ich natoľko pobavila, že sa rozhodli zverejniť ju na sociálnej sieti, aby urobila dobrú náladu aj ďalším ľuďom. "Na internete je veľa negatívneho, preto sa teším z toho, že Chief vyčaril ľuďom úsmev na tvári. Aj keď sa tak stalo kvôli jeho uchu," povedala mladá Angličanka.

 

img

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona