FOTO Žena našla obrúčku, ktorú senior stratil v roku 1966

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 14:16 • 2 min
FOTO Žena našla obrúčku, ktorú senior stratil v roku 1966

SHOTLEY BRIDGE - Angličan Eddie Stokoe si po 52 rokoch mohol na prst opäť nasadiť svoju obrúčku, ktorú stratil v marci 1966. Sedemdesiattriročný muž bol ženatý s Jean len šesť mesiacov, keď mu v kriketovom klube v Shotley Bridge zmizol prsteň s vygravírovanými menami manželov a dátumom ich svadby.

slovakia

left justify in out

Obrúčku našla žena, ktorej syn hral kriket na rovnakom štadióne. Matka sa prechádzala po neďalekom nábreží, keď sa pošmykla a v bahne zazrela prsteň, ktorý následne umyla. Krátko nato sa začala o náleze rozprávať s okoloidúcim mužom, ktorý si s údivom uvedomil, že je to prsteň jeho brata.

Eddie Stokoe prezradil, že si obrúčku dal dolu z prsta pred tým, ako išiel hrať kriket. Jeho zmiznutie ho veľmi trápilo a niekoľko týždňov cennosť neúspešne hľadal. Manželka mu navrhla kúpu nového prsteňa, čo však odmietol s tým, že je nenahraditeľný.

Senior teraz nosí nájdenú obrúčku na malíčku. "Nemôžem tomu uveriť, že tam bol po celý ten čas. Možno ho vzala straka a potom niekde spadol alebo sa možno dostal do kosačky. Kiežby tak vedel rozprávať, pretože za tých 52 rokov, čo tam ležal, by sa s nami mohol podeliť o toľko príbehov," vyjadril sa Stokoe.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies