FOTO Žena minula 130-tisíc aby vyzerala ako jej karikatúra, má bradavky v tvare srdca!

NETKY.SK • 22 August 2014, 11:51 • 2 min
FOTO Žena minula 130-tisíc aby vyzerala ako jej karikatúra, má bradavky v tvare srdca!

LONDÝN – Trvalo to 15 rokov a stálo ju to 130-tisíc libier! Žena utratila takéto peniaze preto, aby vyzerala ako jej dovolenková karikatúra. Dokonca si nechala vytetovať bradavky v tvare srdca.

slovakia

left justify in out

Krystina Butel (30) začala svoju premenu po tom, čo si dala spraviť karikatúru na dovolenke na španielskom ostrove Ibiza, keď mala pätnásť.

 

„Keď som ten obraz videla po prvýkrát, žiarlila som na neho,“ povedala pre britský denník Sun. „Žena na karikatúre bola úžasná, mam všetko, po čom som túžila,“ dodala Krystina.

 

Krystina pochádza z britského mesta Wakefield. Jej premena trvala celých 15 rokov a vyšla ju na 130-tisíc libier. Podstúpila niekoľko kozmetických úprav vrátane botoxu, permanentného make-upu a piatich operácií na zväčšenie poprsia. Jej hrudník sa zväčšil z čísla 32D na 32K.

 

Asi najšialenejšiu vec, ktorú si nechala spraviť je úprava tvaru bradaviek. V miestnom tetovacom štúdiu si nechala pretetovať bradavky do tvaru sŕdc.

 

img

 

Krystina sa stala závislou na kozmetický úpravách a ani po 15 rokoch v tom nemieni prestať. „Nemyslím si, že by som niekedy prestala s chirurgickými zákrokmi. Hrozne rada by som chcela mať obrovské implantáty v zadku,“ dodala Krystina.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona