FOTO Žena dvakrát odstrihla penis nevernému manželovi

NETKY.SK • 14 Január 2015, 10:38 • 2 min
FOTO Žena dvakrát odstrihla penis nevernému manželovi

PEKING - Polícia v čínskom meste Šang-čchiou zatkla 30-ročnú ženu, ktorá svojmu nevernému manželovi dvakrát odstrihla penis. Feng Fan tak najprv spravila po tom, ako zistila, že ju jej manžel Lung podvádza, a druhý raz v nemocnici po tom, ako mu lekári penis prišili späť.

slovakia

left justify in out

Žena sa o manželovej nevere dozvedela po tom, ako 32-ročný Lung poslal z jej telefónu e-mail svojej milenke Chung Čang, po jeho odoslaní sa však zabudol odhlásiť. Feng si okrem toho prečítala aj niekoľko ďalších e-mailov, čo ju tak rozzúrilo, že následne vtrhla do izby, kde Lung spal, a odstrihla mu penis.

 

Lunga okamžite previezli do nemocnice, kde sa lekárom podarilo mu pohlavný orgán prišiť. Feng sa však potom nepozorovane podarilo dostať do jeho nemocničnej izby a penis mu odstrihla znova, pričom tentoraz ho vyhodila z okna.

 

Personál nemocnice sa o incidente dozvedel až po tom, ako niekto prišiel na vrátnicu a oznámil im, že vonku nejaký nahý muž bije ženu. Lekári a sestry preto vybehli von, kde našli krvácajúceho Lunga, ako bije svoju manželku.

 

img

 

Následne ich od seba oddelili a obidvoch ošetrili. Nemocničný personál sa spolu s privolanými policajtmi snažili nájsť mužov penis, avšak neúspešne. Predpokladá sa, že ho zožral túlavý pes alebo mačka.

 

Za Lungom neskôr prišla do nemocnice aj jeho milenka Zhang Hung (21), ktorá uviedla, že sa chce zaňho vydať. "Nie je podstatné, že už nebude môcť mať deti, pretože už ich má päť," uviedla Čang. Manželku po ošetrení zatkla polícia za ťažké ublíženie na zdraví. 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies