FOTO Zarábal kopy peňazí a bol priateľ skutočného Vlka z Wall Street: Je z neho bezdomovec

NETKY.SK • 12 August 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Zarábal kopy peňazí a bol priateľ skutočného Vlka z Wall Street: Je z neho bezdomovec

NEW YORK – Kto vysoko lieta, nízko padá. Toto príslovie platí aj o bývalom newyorskom finančníkovi, ktorého fotografia ako spí na krabici od pizze sa objavila na internete.

slovakia

left justify in out

William 'Preston' King (52) mal zamestnania, o ktorých mnohí iba snívajú. Pracoval napríklad v Merill Lynch a Oppenheimer & Co. Dokonca bol aj blízkym priateľom skutočného Vlka z Wall Street Jordana Belforta.

 

img

 

Kingova sestra Kristine spoznala svojho brata na fotografii, ktorá bola súčasťou kampane na zvýšenie povedomia o bezdomovcoch. Teraz ho chce nájsť a pomôcť mu.

 

King skončil na ulici, pretože sa doslova odtrhol z reťaze. Jeho láska k párty si vyžiadala svoju daň. Tridsať rokov bral drogy a konzumoval obrovské množstvá alkoholu. Prišiel o všetko.

 

img

 

Jeho sestra Kristine ho naposledy videla v januári, keď sa pohádal, pretože jej kradol peniaze, keď bol u nej doma.

 

„Kričala som na neho pretože mi bral peniaze. Povedala som mu, nech sa mi ospravedlní a môžeme sa o tom porozprávať. To bolo naposledy, čo sme spolu rozprávali. Je to smutné, kde bol predtým a ako žije teraz,“ povedala Kristine Kingová pre New York Post.

 

img

 

William King bol veľmi inteligentný, rozpráva piatimi jazykmi a všetky finančnícke skúšky robil na plný počet bodov. Jeho sestra Kristine po ňom momentálne pátra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies