FOTO Zápas 18. kola Fortuna ligy Michalovce - Ružomberok odložili

NETKY.SK • 5 December 2016, 09:10 • 2 min
FOTO Zápas 18. kola Fortuna ligy Michalovce - Ružomberok odložili

MICHALOVCE - Nedeľňajšie stretnutie 18. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2016/2017 MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok s naplánovaným začiatkom o 17.30 h sa nehralo pre nespôsobilý terén a uskutoční sa v dosiaľ neurčenom náhradnom termíne.

slovakia

left justify in out

Na východe Slovenska v priebehu tohto týždňa snežilo a hoci usporiadatelia odstránili sneh z hracej plochy, trávnik bol príliš zľadovatený a hlavný arbiter Jozef Pavlík ho napokon neuznal za spôsobilý.

 

"Rešpektujeme tento verdikt hlavného rozhodcu, ktorý bol určite na prospech zdravia hráčov i futbalu. V najbližších dňoch budeme v súlade so súťažným poriadkom spolu so zástupcami oboch klubov riešiť otázku náhradného termínu tohto stretnutia," reagoval pre web fortunaliga.sk na odloženie zápasu v Michalovciach Michal Mertinyák, výkonný riaditeľ riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Únie ligových klubov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies