FOTO Zamestnanci fastfoodu sa dopustili hanebného činu voči bezdomovcovi, prišli o prácu

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Zamestnanci fastfoodu sa dopustili hanebného činu voči bezdomovcovi, prišli o prácu

Zamestnanci na prevádzke istého fastfoodu rozplakali bezdomovca, ktorý chcel zaplatiť za svoje jedlo.

slovakia

left justify in out

Nie každý disponuje silným sociálnym cítením, no základnú slušnosť a úctu voči druhým by sme mali mať všetci. To však evidentne neplatí v americkom štáte Louisiana, kde personál istého fastfoodu prekročil všetky hranice.

 

Do prevádzky sa prišiel najesť bezdomovec. Jeho cieľom však nebolo žobrať ani nikoho obťažovať, v pokoji zjedol svoje jedlo a chcel za neho zaplatiť. Keď mu však priniesli účet, do očí sa mu vliali slzy. Personál totiž evidentne nemal ani poňatia o tom, ako sa správať k zákazníkovi, nech je ním ktokoľvek a na blok napísali nepríjemný odkaz: „Pre po*sratého bezdomovca. Poďme na ňom zarobiť.“

 

 

Úbohý muž sa v tej chvíli nezmohol na žiadnu reakciu, zaplatil a odišiel. O svojom zážitku však povedal terénnej sociálnej pracovníčke, ktorá bola jednaním zamestnancov zhrozená. Videla, ako veľmi sa to bezdomovca dotklo, preto sa rozhodla, že kontaktuje vedúceho danej prevádzky.

 

Šéf reštaurácie Ray Rhodes bol prístupom svojich zamestnancov zhrozený. Okamžite sa preto rozhodol konať a všetkých, ktorí s incidentom mali niečo spoločné, prepustil. Nepríjemnosť ho mrzela natoľko, že bezdomovcovi daroval aj poukaz na oblečenie a možnosť stravovať sa v prevádzke bezplatne celý rok. Okrem toho poslal niekoľko balíčkov s jedlom aj do miestneho útulku pre bezdomovcov. Poškodené meno reťazca sa rozhodol napraviť aspoň týmto spôsobom a do budúcna si zrejme dá väčší pozor na to, ako si svojich zamestnancov „vychová“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona