VIDEO Protidrogová razia v Tornali: Zaistili drogy za vyše 90-tisíc eur!

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 13:25 • 2 min
VIDEO Protidrogová razia v Tornali: Zaistili drogy za vyše 90-tisíc eur!

BRATISLAVA - Viac ako 1,5 kilogramu drog v hodnote 93-tisíc eur zaistili v uplynulých dňoch policajti Národnej kriminálnej agentúry (NaKA) pri akciách na západe aj východe Slovenska. Padlo päť obvinení z drogovej trestnej činnosti. Policajti objavili aj veľkú hotovosť dômyselne ukrytú v zabudovanom trezore.

slovakia

left justify in out

Na území Bratislavského a Nitrianskeho kraja sa policajti zamerali na odhalenie a likvidáciu významného zdroja kokaínu práve pro toto teritórium, uviedol hovorca Prezídia PZ Michal Slivka. V Bratislave policajti vykonali viacero domových prehliadok a v Nitre aj prehliadky áut. Zadržali viac ako pol kilogramu kokaínu za 43-tisíc eur. Okrem toho zaistili aj zbraň so strelivom. Pri zásahu zadržali štyri osoby, z toho dve Luana K. (36) a Michaelu K. (27) obvinili. Na akcii sa zúčastnilo 70 policajtov z viacerých útvarov. 

 

V Tornali a blízkom okolí si zase s maďarskými kolegami posvietili na distribútorov metamfetamínu pre východoslovenský a stredoslovenský región. Policajti vykonali počas razie 22 prehliadok rôznych nehnuteľností a áut. Zaistili vyše jedného kilogramu pervitínu v hodnote 50-tisíc eur. V trezore zabudovanom v podlahe našli vyššiu hotovosť. Viac ako stotisíc eur bolo nasáčkovaných vo vreckách určených na psie výkaly. Po zásahu predviedli osem osôb, z nich obvinili Petra B. (47), Norberta M. (38) a Petra A. (38). Na tejto akcii sa zúčastnilo viac ako sto policajtov z rôznych útvarov. Všetkým obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na 15 až 20 rokov. Okrem Michaely K. sú všetci stíhaní vo väzbe. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies