FOTO Záhadná smrť policajta Adama (†26): Samovražda alebo nešťastná náhoda?!

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 15:40 • 2 min
FOTO Záhadná smrť policajta Adama (†26): Samovražda alebo nešťastná náhoda?!

BRATISLAVA – Bola to samovražda alebo nešťastná náhoda?! Včera sa bratislavskou policajnou stanicou na Sasinkovej ulici ozval výstrel, na následky ktorého vyhasol život 26-ročného policajta Adama Š.

slovakia

left justify in out

Mladý policajt však nezomrel ihneď o 18:40 ho našli kolegovia na policajnom oddelení a snažili sa ho zachrániť. Záchranári ho naložili do sanitky, lenže mladý policajt Adam po prevoze do nemocnice strelnému zraneniu hlavy v oblasti spánku podľahol.

 

K výstrelu došlo z krátkej guľovej zbrane. „To, či bola použitá služobná zbraň, ukážu až výsledky expertízy. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Vec si už prevzal Úrad inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR, kde budú vec ďalej vyšetrovať,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

 

Napriek tomu, že bol Adam mladý, v policajnom zbore pracoval sedem rokov. Na facebooku sa diskutuje, že mohol dostať do ruky novú zbraň značky Glock, s ktorou nevedel manipulovať a došlo k tragédii. Uvažuje sa však aj o tom, že spáchal samovraždu. Odborníčka v TV Markíza však povedala, že z Glocku sa nedá omylom vystreliť, pretože na výstrel treba silný stisk.

 

Za Adamom smútia rodina, kolegovia, ale aj jeho priateľka Petra, ktorá taktiež pracovala v policajnom zbore.

 

img

 

Adam je od roku 1991 51. policajtom, ktorý prišiel o život počas služby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies