FOTO Zadok je málo: Kim Kardashian kompletne nahá!

NETKY.SK • 13 November 2014, 11:54 • 2 min
FOTO Zadok je málo: Kim Kardashian kompletne nahá!

LOS ANGELES – Holý zadok jej nestačil, a tak sa Kim Kardashian rozhodla, že zverejní fotografie, kde je úplne nahá.

slovakia

left justify in out

Včera sme vás informovali o pikantných fotografiách, na ktorých manželka speváka Kanyeho Westa ukazuje svoj obrovský naolejovaný zadok.

 

img

 

Kim tentoraz spravila to, čo robí najradšej ukazuje sa svetu tak, ako bola stvorená. Aj keby Kanye hocako protestoval Kim svoje hobby nikdy neopustí, a tak si môžete vychutnať jej nahé fotografie.

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal televíznu celebritu o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala o deň neskôr v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies