FOTO Začal sa 20. ročník Pohody

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 21:00 • 2 min
FOTO Začal sa 20. ročník Pohody

TRENČÍN - Na trenčianskom letisku sa dnes začal 20. ročník festivalu Pohoda, ktorý potrvá do nedeľňajšieho dopoludnia.

slovakia

left justify in out

Jubilejný ročník otvoril o 18:00 organizátor podujatia Michal Kaščák, ktorý uviedol, že sa so svojím tímom snažil pripraviť podujatie čo najlepšie, návštevníkom a návštevníčkam sa poďakoval za účasť a odovzdal pódium formácii Bratislava Hot Serenaders.

 

 

 

So skupinou vystúpil aj Milan Lasica, ktorý za slnečného počasia odspieval skladby ako Ja som optimista, Skôr než odídeš či Dream A Little Dream of Me. Slávny herec tiež pokrstil nový album skupiny s názvom Ja vodku rád pijem. "Ja sa nestotožňujem s týmto názvom," dodal s úsmevom Lasica.

 

 

 

Organizátori už skôr oznámili, že tohtoročnú Pohodu sa podarilo vypredať. Letisko zdobia už tradične motýlie krídla či slnečnicový park, v ktorom sa nachádza jeden z klavírov určených pre návštevníkov festivalu. K dispozícii je množstvo stánkov s občerstvením a ďalším tovarom, zóna pre rodiny s deťmi či tribúna so sedadlami pri hlavnom pódiu. Headlinerkou prvého dňa je anglická speváčka a hudobníčka PJ Harvey, ktorá vystúpi o 22:30 na Urpiner stagei. Pred 46-ročnou interpretkou, ktorá tento rok vydala album The Hope Six Demolition Project, sa predstaví newyorská formácia Gogol Bordello.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies