FOTO Z ulice do živého sna: Bezdomovec našiel milujúcu ženu, vzali sa na útese

NETKY.SK • 21 December 2015, 16:00 • 2 min
FOTO Z ulice do živého sna: Bezdomovec našiel milujúcu ženu, vzali sa na útese

MANCHESTER - Bezdomovec Frank Boorer nečakane stretol osudovú lásku a tá ho dostala z ulice. Frank jedného dňa hľadal v jednej z charitatívnych organizácii v Manchestri nové oblečenie, ktorým by sa zahrial v zimných mesiacoch, a práve tam sa zamiloval do ženy menom June Radford.

slovakia

left justify in out

Pracovala ako dobrovoľníčka pre organizáciu Coffee4Craig, a viedla odevný butik pre ľudí bez domova. Odkedy ju Frank (45) zbadal, nedokázal na ňu zabudnúť a trvalo niekoľko týždňov kým nabral odvahu ju osloviť. 

 

Jeho túžby sa naplnili a po krátkej dobe randenia mu povedala svoje "Áno". Pár sa vzal na skromnom ceremoniáli v Limassole na Cypre s rodinou a priateľmi. Atmosféru dotváralo slnko a more pod útesom. "Bolo to perfektné. Obrad bol v hoteli priamo pri pláži. Keď sme sa objavili na pódiu, zamestnanci aj hostia nám tlieskali," povedal Frank pre Manchester Evening News.

 

"Bolo tam krásne počasie a pofukoval morský vánok. Bol som šokovaný, koľko ľudí si pozrelo náš príbeh ... Bolo to nádherné. Som tak šťastný, že som sa rozhodol hľadať ten nový kabát," dodal.


Frank skončil ako bezdomovec, po rozvode s prvou manželkou. Spočiatku strávil nejaký čas v nocľahárni v Salforde, potom žil na ubytovni.  Organizácia Coffee4Craig mu pomohola s financiami pre dom v Manchestri, a zamestnal sa ako elektroinžinier.

 

Street Store, ktorý začal fungovať v Južnej Afrike, umožňuje bezdomovcom si slobodne vybrať z darovaného oblečenia a topánok. Minulý rok darovali ľudia v Británii to týchto butikov viac ako dva a pol tony oblečenia.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies