FOTO Z anorektičky sa stala táto kráska!

NETKY.SK • 16 Január 2016, 12:14 • 2 min
FOTO Z anorektičky sa stala táto kráska!

LONDÝN - Gemma Walkerová vážila vo svojich 14 rokoch iba 29 kilogramov. Dievča trpelo mentálnou anorexiou niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Jej zdravotný stav prišiel až do tej miery, že jej lekári oznámili, že do konca života jej chýba pár hodín. Gemme visel život na vlásku a preto sa rozhodla zabojovať.

 

Gemma musela byť trikrát hospitalizová, uvádza Dailymail. Jej rodičia prežívali muky. Chceli jej pomôcť, ale ona si nedala povedať. “Boli to najhoršie roky môjho života. Každé ráno som kontroloval či dýcha a či jej bije srdce”, opísal hrozné chvíle jej otec. Niekoľko nocí sme len tak sedeli na zemi pri jej posteli a boli jej na blízku. Nič iné sme nemohli robiť, dodal. 

 

Gemma prežívala obrovské muky. Nakoniec ju rodičia presvedčili, aby vyhľadala lekársku pomoc. Bola v hroznom stave. Lekári pripravili rodičov na najhoršie. 

 

Niekoľko prvých hodín bolo kritických a Gema doslova bojovala o život. Nakoniec sa dievča dostalo z najhoršieho. Začala normálne jesť. Neskôr sa ale dostavili problémy. Telo nebolo zvyknuté prijímať potravu. Dievča malo halucinácie a trpelo depresiami. Potom sa začala cítiť tučná a chcela opäť schudnúť. Veľmi dobre vie, ako je ťažké dostať sa z pazúrov anorexie.

 

Teraz varuje mladé dievčatá, aby so svojim životom nehazardovali. Pre výstrahu zverejnila fotografiie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies