FOTO Youtube si zmenil logo. Páči sa vám?

NETKY.SK • 30 August 2017, 20:22 • 2 min
FOTO Youtube si zmenil logo. Páči sa vám?

Youtube je najväčšia video-knižnica na internete. Každý mesiac stránku navštívi približne 1,5 miliardy užívateľov. Youtube, bez ktorého si mnoho ľudí už ani nevie predstaviť normálne fungovanie, si teraz zmenil logo.

slovakia

left justify in out

Nejde o nič revolučné. V podstate sa červený štvorček presunul sprava doľava pred nápis Youtube a pribudla mu biela šípka.

 

img

 

Spoločnosť to obhajuje tým, že sa logo bude teraz lepšie zobrazovať na rôznych obrazovkách a zariadeniach. "Aktualizované logo bolo navrhnuté pre náš multi-screen svet, kombinuje vyčistenú verziu značky a ikony YouTube, čím vytvára pružnejší dizajn, ktorý funguje lepšie v rôznych zariadeniach, dokonca aj na najmenších obrazovkách,“ uvádza spoločnosť na svojom blogu.

 

Napriek zmene loga, YouTube trvá na tom, že jeho poslanie je stále rovnaké: "Sme tu, aby sme ľuďom dali priestor prejaviť svoj hlas a ukázali im svet bez ohľadu na to, aké zariadenie používajú.“

 

YouTube avizuje, že pracuje aj na mnohých ďalších veciach ako napríklad prehľadnejšie video-knižnice a účty, spomalenie či zrýchlenie prehrávania či možnosť prehrávať viaceré videá naraz. Taktiež si časom budete môcť stmaviť pozadie stránky, aby mali pri filme lepšiu atmosféru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies