FOTO William a Kate ukázali svojho syna!

NETKY.SK • 20 August 2013, 11:49 • 2 min
FOTO William a Kate ukázali svojho syna!

LONDÝN - Princ William a jeho manželka Catherine zverejnili rodinné fotografie, na ktorých sú spolu so synom Georgeom Alexandrom Louisom.

slovakia

left justify in out

Fotografie, ktorých autorom je Catherinin otec Michael Middleton, zachytávajú mladú rodinu v záhrade Middletonovcov v Bucklebury. Na jednom zo záberov je vidieť aj ich čierneho kokeršpaniela Lupa a tiež zlatého retrívera Tilly, ktorý patrí Middletonovcom.

Vojvoda z Cambridgeu nedávno v rozhovore pre televíziu CNN povedal, že Jeho výsosti princovi z Cambridgeu sa nechce spávať. "Je to taký malý nezbedník. Pripomína mi môjho brata alebo aj mňa, keď som bol malý. Má sa dobre, len sa mu nechce spávať, čo je trochu problém," vyjadril sa a dodal, že v noci nevstáva kvôli synovi tak často, ako Catherine, ktorá to podľa neho zvláda výborne. 

Tridsaťjedenročný William tiež priznal, že obaja boli radi, keď mohli Georgea ukázať svetu. "Tak ako hociktorí iní rodičia, aj my sme boli šťastí, že môžeme ukázať naše dieťa. Je to akoby ste chceli vyhlásiť, že je pre vás tým najkrajším a najlepším, čo máte. Je milé, že ho chcú ľudia vidieť a som rád, že neplakal," povedal. 

William a Catherine sa zosobášili 29. apríla 2011. Prvorodený syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu prišiel na svet 22. júla 2013 o 16:24 miestneho času a po narodení vážil takmer 3 800 gramov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies