FOTO Vždy keď ide tento kanadský plavec súťažiť, ukáže svojmu otcovi prostredník

NETKY.SK • 9 August 2016, 14:33 • 2 min
FOTO Vždy keď ide tento kanadský plavec súťažiť, ukáže svojmu otcovi prostredník

RIO DE JANEIRO – Vždy, keď ide kanadský plavec Santo Condorelli súťažiť, ukáže svojmu otcovi prostredník. A on mu ho tiež ukáže späť.

slovakia

left justify in out

Tento netradičný rituál opakuje tento 21-ročný plavec od svojich ôsmych rokov. Podľa jeho otca Josepha je to na zvýšenie jeho sebavedomia.

 

„Musíte si zvýšiť sebavedomie a povedať „je**ť všetkých osatných,“ povedal Joseph Condorelli kanadským novinám The Canadian Press a dodal: „Vždy keď si za štartovacími blokmi, ukáž mi prostredník a ja ti ho ukážem späť.“

 

 

 

Condorelli prvýkrát štartoval na olympiáde, kde skončil siedmy v mužskej štafete na 4x100 metrov voľným spôsobom. Dnes by mal súťažiť v disciplíne 100 metrov voľným spôsobom a vo štvrtok na 50 metrov voľným spôsobom.

 

„Nechcem naštvať ostatných ľudí, a tak sa snažím byť diskrétny,“ povedal Santo, ktorý sa narodil v Japonsku a vyrastal v americkom Portlande.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies