FOTO Výtržníci na pumpe: Muži napadli zamestnancov

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 12:03 • 2 min
FOTO Výtržníci na pumpe: Muži napadli zamestnancov

BRATISLAVA - Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorí sa na bratislavskej čerpacej stanici dopustili hrubej neslušnosti a výtržníctva.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral 14. apríla približne o 18.45 h na čerpacej stanici v blízkosti diaľnice D1, smerom von z mesta. Jeden z mužov podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa močil vo vonkajších priestoroch stanice. Obaja následne vo vnútri fyzicky napadli personál. Z čerpacej stanice odišli na aute Renault Master.

 

Prvý z mužov má podľa opisu polície zhruba 30 až 40 rokov, je 175 až 180 centimetrov vysoký, silnejšej postavy. Oblečený mal dvojdielny biely pracovný odev s vytlačeným logom na zadnej časti. Obuté mal biele tenisky.

 

Druhý muž je vo veku zhruba 30 až 35 rokov, štíhlej postavy s nakrátko ostrihanými čiernymi vlasmi, je zarastený s dlhšou briadkou a fúzmi. Oblečené mal biele pracovné nohavice a čiernu mikinu, obutú svetlú obuv.

 

Informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu podozrivých osôb, môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona