FOTO Všetkých oklamal: Podvodník si užíval bohémsky život a Pamelu Anderson menoval za barónku

NETKY.SK • 26 Jún 2017, 20:08 • 2 min
FOTO Všetkých oklamal: Podvodník si užíval bohémsky život a Pamelu Anderson menoval za barónku

TERST – Neskromný Talian Stefan Cernetic všetkých oklamal. Vytvoril si falošnú identitu a užíval si život ako člen kráľovskej rodiny Čiernej Hory a Macedónska.

slovakia

left justify in out

Žúroval s najslávnejšími celebritami, spával v drahých hoteloch, cestoval po svete a celý čas hlavne strašne klamal.

 

Mal celý tím klamárov, ktorí jeho divadielku dodávali dôveryhodnosť aj vlastnú webovú stránku princeofmontenegroandmacedonia.eu.

 

Zabával sa a fotil sa s osobnosťami zo šoubiznisu, špičkovými športovcami či vysokopostavenými duchovnými. Chválil sa kráľovskými erbami, historickými portrétmi a hradmi v Transylvánii.

 

img

 

Svojej falošnej identite zrejme tak uveril, že si dovolil udeliť sexici Pamele Anderson titul barónky z Gigli. Tá jeho lož zhltla aj s navijakom. Šľachtičnou sa stala vraj pre „odvážny príspevok k ochrane morského života a zachovaniu divej zveri“.

 

Nezastavil sa pred ničím a práve na tom aj pohorel. Po tom ako prežil jeden z bohémskych výletov v luxusnom rezorte Fasane, odmietol zaplatiť a personálu povedal, nech účet pošle na macedónske veľvyslanectvo v Ríme. To je ale drzosť i odvaha.

 

Veľvyslanectvo pochopiteľne takúto absurditu platiť odmietlo. Majiteľ rezortu preto upovedomil políciu. Detektívi v jeho dome našli zbierku falošných pasov, medailí a diplomatických pasov. Ukázalo sa, že princ je obyčajný podvodník, respektíve neobyčajný ale podvodník.

 

„Kráľovská rodina v Čiernej Hore neexistuje od roku 1918,“ podotkol vyšetrovateľ.

 

Cerneticovi a jeho „osobnému komorníkovi“ teraz hrozí väzenie. Čelia obvineniu za falšovanie totožnosti a držanie nepravých dokladov.

 

Cernetic sa vyznamenal aj v minulosti. V roku 2013 predstieral, že je novinár z magazínu pre gurmánov Il Gotha del Gusto a drahej reštaurácii chcel predať svoju recenziu za 50 eur.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies