FOTO Vodička počúvala navigáciu. Skončila na schodoch...

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 11:47 • 2 min
FOTO Vodička počúvala navigáciu. Skončila na schodoch...

BUDAPEŠŤ - Staršia vodička sa v nedeľu ocitla v ohrození života, keď so svojím vozidlom v Budapešti zišla dole schodmi. Maďarský denník Blikk informoval, že voz sa akoby zázrakom zastavil v hornej časti schodov a vodičke sa nič nestalo.

slovakia

left justify in out

Vodička povedala policajtom, že sa chcela dostať na Petőfiho most, ale navigácia jej povedala, aby zatočila doprava. "Počúvla navigáciu, aj keď bolo na prvý pohľad jasné, že vpravo cesta nevedie, ale sú tam schody pre chodcov," napísal denník. 

 

 

Voz sa našťastie zachytil v hornej časti schodov a žene okamžite pribehli na pomoc dvaja robotníci, ktorí pracovali neďaleko, píše server novinky.cz. Na pomoc pribehli aj ďalší chodci, ktorí sa snažili auto zadržať a vodičke pomohli vystúpiť  z auta. Vozidlo neskôr vyslobodili záchranári zo spoločnosti ABAC.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona