FOTO Vodička autom zrazila samú seba: Neuveríte, čo bolo príčinou bizarnej nehody

NETKY.SK • 10 Január 2018, 11:46 • 2 min
FOTO Vodička autom zrazila samú seba: Neuveríte, čo bolo príčinou bizarnej nehody

Žena si spôsobila vážne zranenia po tom, ako ju zrazilo vlastné auto.

slovakia

left justify in out

Istá Američanka zaparkovala svoj automobil na jednom z verejných parkovísk v Cocoa West na Floride. Keď sa z parkoviska pokúšala vycúvať, do auta sa jej dostala jedna z pouličných mačiek, ktorá na ňu začala útočiť.

 

Žena bola natoľko vydesená, že v panike, ktorá ju zachvátila, sa zmohla len na to, že počas cúvania otvorila dvere a vyskočila z auta. To však v návale emócii nijako nezaistila, a tak vozidlo v cúvaní pokračovalo. Nanešťastie zrazilo aj samotnú šoférku a spôsobilo jej vážne zranenia. Auto následne zastavilo až ďalšie vozidlo stojace obďaleč.

 

Krátko na to dorazila na miesto polícia aj záchranná služba. Ukázalo sa, že zdravotný stav vodičky je kritický, preto ju do nemocnice musel transportovať vrtuľník.

 

Polícia bola kurióznou nehodou zaskočená. Ako uviedli, takéto útoky zvierat sú neobvyklé a s ničím podobným sa ešte nestretli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies