FOTO Vodič v USA autom vbehol do davu demonštrantov

NETKY.SK • 27 Október 2017, 08:22 • 2 min
FOTO Vodič v USA autom vbehol do davu demonštrantov

BREA - V kalifornskom meste Brea prešiel vodič cez dav demonštrantov za práva migrantov.

slovakia

left justify in out

Nikto nepotreboval prvú pomoc, no podľa organizácie SEIU United Service Workers West museli šesť ľudí vyšetriť v nemocnici.

 

Polícia vodiča ihneď zatkla. Podľa prezidenta organizácie boli všetci "obeťami úmyselného a nenávistného zločinu". Polícia jeho tvrdenia však spochybnila. "Myslím si, že sa snažil dostať cez dav. Nemáme žiadne náznaky toho, že sa snažil niekomu ublížiť," povedal poručík Adam Hawley.

Video záznam incidentu ukazuje, ako sa vodič snažil prejsť cez zástup demonštrujúcich, ktorí boli na prechode pre chodcov. Jedného z nich tlačil autom pred sebou, ďalší mu vyskočil na kapotu a iní mlátili do auta, ktoré po chvíli zastavilo, pričom ho obklopili policajti.

Muži zákona vodiča, ktorého identifikovali pod menom Wenzek, zatkli pre podozrenie z útoku so smrtiacou zbraňou. Neskôr ho však prepustili.

Wenzeka v roku 2006 usvedčili za nemravné správanie k dieťaťu, ktoré malo menej ako 14 rokov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies