FOTO VNÚTRI Otec modelky Denisy Mendrejovej sa znovu oženil! Vzal si známu módnu návrhárku

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 10:23 • 2 min
FOTO VNÚTRI Otec modelky Denisy Mendrejovej sa znovu oženil! Vzal si známu módnu návrhárku

Túto sobotu vstúpil po druhýkrát do chomúta otec modelky Denisy Mendrejovej - Ivan Mendrej. Zobral si módnu návrhárku Ivanu Marmare, ktorá je vo veku jeho dcéry.

slovakia

left justify in out

Keď sa pred pár rokmi prevalilo, že otec Denisy Mendrejovej našiel šťastie po boku novej, podstatne mladšej ženy, Denisa sa pri rozvode rodičov postavila jednoznačne na maminu stranu. S otcom prestala komunikovať, a to aj napriek tomu, že mu medzičasom porodila dve vnučky. Rovnako sa zachoval aj Denisin partner Slavomír Hatina mladší. Ten si s budúcim svokrom v roku 2014 na Donovaloch dokonca skočil do vlasov. Ivan Mendrej skončil s otrasom mozgu, Hatina so zlomenou kľúčnou kosťou.

 

Aj napriek nepriazni rodiny sa však zdá, že Mendrej to s módnou návrhárkou Ivanou Marmare od prvého okamihu myslel vážne. Uplynulý víkend sa totiž táto dvojica zobrala. Ako sa dá predpokladať, dcéra Denisa otcovi k svadbe neblahoželala. Tá si žije vlastný život. Po jej boku často vídať aj mamu Danielu, ktorú v najhorších chvíľach podržala. Často ju tiež berie do spoločnosti. Naposledy ju prevetrala na finále súťaže Miss Slovensko 2017. 

 

K uzavretiu manželstva známej dvojice dopomohol tiež fakt, že nevesta sa onedhlo stane mamou. Svadobné šaty jej bruško síce rafinovane ukryli, no na záberoch zo sociálnej siete si však mladomanželka po polnoci obliekla biele priliehavé šaty, spod ktorých sa jasne črtalo bruško. Ivan Mendrej sa pre médiá pochválil, že spolu s Ivanou čakajú dievčatko, ktoré by na svet malo prísť v septembri.

 

img

 

 

#weddingdecor#ourweddingday#happyday❤#

Príspevok, ktorý zdieľa Marmare Fashion design ® (@ivanamarmare),

 

#wedding#lace#handmade#fashion# #hairstyle#by @paviel_bendler krásne vlasy ako vždy a istota že budete 1*👌

Príspevok, ktorý zdieľa Marmare Fashion design ® (@ivanamarmare),

 

#wedding#weddingdress#Mr&Mrs#mylove#photo by @lolla_fukari_fotografka

Príspevok, ktorý zdieľa Marmare Fashion design ® (@ivanamarmare),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies