FOTO VNÚTRI Katy Perry zrejme prichádza o rozum! Mení sa na Miley Cyrus

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 12:28 • 2 min
FOTO VNÚTRI Katy Perry zrejme prichádza o rozum! Mení sa na Miley Cyrus

Speváčka Katy Perry pred nedávnom šokovala. Zbavila sa svojich hustých vlasov a nechala sa ostrihať. Aby toho nebolo málo, vlasy si, podobne ako Miley Cyrus, nechala odfarbiť na blond. To však nie je všetko!

slovakia

left justify in out

Katy sa po rozchode s hercom Orlandom Bloomom začala meniť na neriadenú strelu. Počas vystúpenia na KIIS FM Wango Tango v kalifornskom meste Carson predviedla nevkusný, futuristický outfit veľmi pripomínajúci outfity Miley Cyrus v čase, kedy chodila do spoločnosti viac nahá, ako oblečená.

 

Aby toho nebolo málo, Katy pritvrdila aj vo svojej tvorbe. Morbídno-sexistické video ku skladbe Bon Appetit,  prekvapilo najmä jej skalných fanúšikov. Katy sa vo videoklipe necháva naservírovať ako kus mäsa. Ostáva len dúfať, že ju toto divoké obdobie časom prejde, podobne ako tomu bolo v prípade Miley Cyrus.

 

                   

                      

 

 

#HappyVMAs #throwback #host

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies