FOTO VNÚTRI Beyoncé má pery ako Kucherenko! Vraj si ich dala napichať, hovorkyňa ju bráni

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 16:14 • 2 min
FOTO VNÚTRI Beyoncé má pery ako Kucherenko! Vraj si ich dala napichať, hovorkyňa ju bráni

Beyoncé vyzerá na záver svojho tehotenstva ako balón, ktorý každú chvíľu praskne. Napriek tomu neváha a svoje telo vystavuje na sociálnych sieťach pravidelne na obdiv. Nevyhne sa tak aj ostrej kritike.

slovakia

left justify in out

Pozorní fanúšikovia vo veľkom momentálne riešia jej abnormálne pery. Niektorí vo svojich komentároch označujú speváčkine ústa za priveľmi veľké a polemizujú nad tým, či si ich nedala napichať. Fámy o vpichoch kyseliny hyalurónovej zašli až tak ďaleko, že sa k všetkému vyjadrila hovorkyňa samotnej umelkyne. 

 

Tá informácie rázne poprela a vo svojom vyhlásení sa aj poriadne rozohnila. „Čo vy viete o tom, aký má vplyv tehotenstvo na ženské telo? Prosím, povedzte mi! Vedeli ste, že okrem priberania na váhe sa často vyskytnú aj dramatické zmeny v krvnom obehu a kvôli tomu sa zvýši obsah tekutiny spôsobujúcej opúchanie? Viete, že často ženám opuchnú aj ďasná? Viete, že niekedy to ovplyvňuje aj naše rozprávanie, schopnosť prežúvať a mnoho ďalších vecí? Ale obeta v podobe našich tvárí, nôh, či tiel je niečo, čo uvítame, pretože prinášame na tento svet nádherných ľudí, ktorí budú jedného dňa bojovať s vašou nenávisťou a negativitou. Počas Beyoncéinho prvého tehotenstva som ostala ticho, keď ste si mysleli, že je v poriadku šikanovať ju ako zbabelci, ktorými ste, keď ste ju obviňovali z toho, že nikdy nebola tehotná! Tentokrát už nemôžem. Ste tie najúbohejšie stvorenia a šikanovanie tehotnej ženy znamená, že máte tie najchladnejšie, opovrhnutiahodné srdcia. Mali by ste si nájsť niečo iné, čo budete robiť vo svojom voľnom čase, a možno by ste sa mali zastaviť v obchode, v ktorom majú šťastie vo výpredaji, lebo ho potrebujete.”

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

 

🤰🏽🏡 😂

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona