FOTO + VIDEO Žena si nechala urobiť zdanlivo pozitívne tetovanie, ak ho však prečítate opačne, zhrozíte sa

NETKY.SK • 30 Apríl 2018, 12:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Žena si nechala urobiť zdanlivo pozitívne tetovanie, ak ho však prečítate opačne, zhrozíte sa

Mladá žena sa nechala potetovať textom "I´m fine" (v preklade, mám sa dobre), za ktorým sa v skutočnosti skrýva niečo úplne iné.

slovakia

left justify in out

Tetovanie sa v minulosti spájalo najmä s ľuďmi na okraji spoločnosti, napríklad s trestancami či vrahmi. Dnes sa však teší obrovskej popularite a stal sa z neho módny trend, dokonca by sme mohli povedať, že ide o formu moderného umenia. Tí, ktorí sa tetovaním zaoberajú, musia mať nielen estetické cítenie, ale aj nemalé zručnosti a talent.

 

Pre takúto permanentnú okrasu tela sa ľudia rozhodujú z rôznych dôvodov. Niekedy ide o čisto estetické pohnútky, inokedy si týmto spôsobom chcú pripomenúť rôzne dôležité udalosti, prípadne sa rozhodnú takto svetu demonštrovať svoju životnú filozofiu. V prípade mladej študentky z USA menom Bekah však išlo doslova o volanie o pomoc.

 

Bekah si totiž dala vyhotoviť relatívne nenápadné tetovanie, ktoré si umiestnila nad koleno. Písalo sa v ňom „I´m fine“, čo v preklade znamená som v poriadku, mám sa dobre. To je to čo videli ľudia v jej okolí. Pokiaľ sa ale na tetovanie pozrieme z jej pohľadu - obrátene, zistíme krutú pravdu. Nápis sa razom zmení na „Save me“, teda zachráň ma.

 

img

Zdroj: YouTube

img

Zdroj: YouTube

 

Takto sa dievčina rozhodla upozorniť na problém depresie, ktorej v USA, ale aj po celom svete, čelí čoraz väčšie percento ľudí. Toto ochorenie sa, najmä v jeho počiatočných fázach, neprejavuje nijako viditeľne, ľudia si ho len tak nevšimnú. Pravda je však taká, že potichu nahlodáva osobnosť jednotlivca a ten si sám pomôcť nedokáže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies