FOTO + VIDEO Zamestnancov firmy obťažovalo behanie zákazníkov po chodbe, vyriešili to optickou ilúziou!

NETKY.SK • 13 Október 2017, 16:30 • 2 min
FOTO + VIDEO Zamestnancov firmy obťažovalo behanie zákazníkov po chodbe, vyriešili to optickou ilúziou!

Istá anglická spoločnosť sa problém s behaním po chodbe rozhodla vyriešiť veľmi originálne.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Casa Ceramica sa zaoberá výrobou originálnych obkladačiek. Svoj showroom majú v Manchestri. Keď doňho vstúpite musíte prejsť pomerne dlhou chodbou, aby ste sa dostali ku krásnym výrobkom. Práve tu bol kameň úrazu.

 

Nevedno prečo, zamestnanci sa často stretávali s tým, že ľudia po chodbe utekali, čo tých, ktorí majú kancelárie priamo na chodbe, vyrušovalo pri práci. Keď im tento zdanlivo bezvýznamný problém „prerástol cez hlavu“, rozhodli sa s tým raz a navždy skoncovať. A tak, ako sa na kreatívcov patrí, urobili to naozaj jedinečne!

 

Firma na túto rovnú chodbu umiestnila čierno-biele kachličky, ktoré nainštalovali tak dokonale, že vytvorili optickú ilúziu. To vytvorilo dojem, že podlaha je nepravidelná a obsahuje viaceré priehlbiny. A na takomto povrchu by ste si asi netrúfli utekať.

 

Toto riešenie rušivého pohybu na chodbe však zároveň poslúžilo ako reklama spoločnosti. „Inšpiráciou pre nás bolo premeniť vstup do showroomu na ilúziu a prekonať očakávanie toho, na aké účely môžu byť naše produkty používané. Je to samozrejme iba ilúzia a návštevníci sú v úplnom bezpečí,“ vysvetlil jeden zo zamestnancov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies