FOTO + VIDEO VNÚTRI Jozef Oklamčák a Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová na šteklivej prehliadke spodného prádla v Prahe!

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 09:17 • 2 min
FOTO + VIDEO VNÚTRI Jozef Oklamčák a Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová na šteklivej prehliadke spodného prádla v Prahe!

PRAHA - Uplynulý víkend sa konali prestížne konské dostihy Ladies Day spojené se zahájením súťaže Miss Léta, na ktoré ako jediný Slovák dostal pozvanie zakladateľ a spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef sa udalosti, ktorú si v Anglicku nenechá újsť ani kráľovná nezúčastnil sám. Na akcii ho sprevádzala víťazka Miss Slovensko 2004 Mária Sandorová spolu s deťmi Mariah a Maximom. Mária sa ľuďom v posledných dňoch pripomenula vďaka ankete, ktorú na svojom facebookovom profile spustil samotný Jozef Oklamčák, kde s prehľadom porazila aj takú ostrieľanú krásku akou je Andrea Verešová.

 

Súčasťou podujatia bola exkluzívna módna prehliadka šiat a spodného prádla, ktorá prítomných pánov dvíhala zo stoličiek. A veru, bolo sa na čo pozerať. Predvádzané modely a šperky mali hodnotu 5-miliónov českých korún. Odevy na akciu pripravovalo 26 módnych firiem a umeleckých škôl. Zhotovenie modelov trvalo presne 1300 hodín. Okrem úchvatných šiat však pútali pozornosť aj krásne modelky.

 

Medzi pozvanými hosťami sa ukázala aj Česká miss 2016 Andrea Bezdeková a tiež majiteľ vydavateľstva Metropol a dobrý priateľ Jozefa Oklamčáka Jiří Morstadt.

 

Keďže išlo o unikátne spojenie ženskej krásy a tiež sily dostihových koní, Jozef Oklamčák nešetril na tejto akcii chválou: „Bolo to veľmi dobre pripravené podujatie po každej stránke a aj tu sa potvrdila moja celoživotná filozófia, že kone, auta, cigára a pekne ženy paria k sebe,” konštatoval s nadšením.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies