FOTO + VIDEO Víťazka súťaže Dievča Netky 2017 je známa, stala sa ňou farmárka Lucia Gachulincová!

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 10:02 • 2 min
FOTO + VIDEO Víťazka súťaže Dievča Netky 2017 je známa, stala sa ňou farmárka Lucia Gachulincová!

NITRA - Je dobojované! Na našom webovom portáli prebiehala súťaž s názvom Dievča Netky 2017, do ktorej sa mali možnosť zapojiť všetky krásne kočky. Účasť bola bohatá, zvíťaziť však mohla iba jedna.

slovakia

left justify in out

Takmer mesiac mali možnosť naši čitatelia hlasovať za svoju favoritku, tou sa stala krásna Lucia Gachulincová z Považskej Bystrice. Vyhlasovanie výsledkov súťaže sa uskutočnilo počas galavečera s názvom Fight of Gladiators v Nitre.

 

Víťazka sa však na spomínanom galavečere nemôhla zúčastniť, pretože momentálne súťaží v reality šou Farma 8. Brunetka je vizážistkou a tiež youtuberkou, dokonca má vlastnú značku umelých mihalníc. Študuje ekonómiu a manažment verejnej správy.

 

Vďaka prvému miestu získala krásne ceny. Značkový Apple tablet IPad 2 v hodnote 800 eur, trojdňový pobyt pre dve osoby v Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách a ďalšie zaujímavé darčeky v celkovej hodnote 300 eur.

 

V mene celej redakcie Lucii blahoželáme!

 

                

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona