FOTO + VIDEO Verili by ste, že v Exceli sa dá kresliť? Tento muž v ňom vytvára neuveriteľné obrazy!

NETKY.SK • 8 December 2017, 12:32 • 2 min
FOTO + VIDEO Verili by ste, že v Exceli sa dá kresliť? Tento muž v ňom vytvára neuveriteľné obrazy!

Excel nemusí slúžiť výhradne na tabuľky...

slovakia

left justify in out

Používanie programu Excel je pre nejedného z nás doslova španielska dedina. Obvykle ním voľný čas nevypĺňame, objavuje sa skôr v pracovnej sfére. Tatsuo Horiuchi ho však využíva na činnosť, na akú by ste vôbec nepomysleli. Tento umelec pomocou neho kreslí.

 

77-ročný Tatsuo začal s touto záľubou pred 15 rokmi. Hľadal spôsob, ako by mohol popustiť uzdu svojej kreativite a fantázii, no odmietal míňať peniaze na často veľmi drahé maliarske pomôcky a plátna. Rozhodol sa teda, že vyskúša niečo úplne iné. Využil na to počítačový program MS Excel.

 

Tatsuo vysvetľuje, že tento program má veľké množstvo funkcií, ktorých používanie zároveň nie je príliš náročné. Pomocou vektorovej kresby, inak využívanej na tvorbu grafov, maľuje najrôznejšie výjavy z japonského vidieka a tradícii. A keďže ide skutočne o neobvyklý a originálny spôsob tvorby, má úspech a teší sa obdivu po celom svete.

 

 

Notice anything unusual about these artworks by Tatsuo Horiuchi? 🤔 Head to the #linkinbio to discover the secret! 🎨

Príspevok, ktorý zdieľa iCoolKid (@icoolkidgarage),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona