FOTO + VIDEO Vek je len číslo: Najstaršiu letušku na svete pasažieri milujú!

NETKY.SK • 7 December 2017, 10:30 • 2 min
FOTO + VIDEO Vek je len číslo: Najstaršiu letušku na svete pasažieri milujú!

Bette Nashová lieta už celých 60 rokov!

slovakia

left justify in out

Byť letuškou je snom mnohých mladých žien. Lietať si po svete, stretávať nových ľudí, vidieť krásne miesta. Je to bezpochyby zaujímavá práca, no vie byť aj mimoriadne náročná, najmä vtedy, ak by sme ju chceli skĺbiť s rodinným životom. Z tohto dôvodu sa pre väčšinu takto zamestnaných žien nestáva celoživotnou záležitosťou. To však nie je prípad Bette Nashovej.

 

Bette má neuveriteľných 82 rokov. V takomto úctyhodnom veku sa už väčšina ľudí do pracovania nehrnie, no ona sa na dôchodok rozhodne ešte nechystá. Práca letušky je pre ňu splneným snom, ktorým žije už celých 60 rokov. A dodnes ju napĺňa.

 

Táto dáma prvýkrát v uniformne na palubu lietadla nastúpila v roku 1957. Odvtedy sa zmenilo veľa vecí, obzvlášť technických, no ľudia ostávajú stále rovnakí. Ako hovorí, každý potrebuje trochu lásky a ona jej teda rozdáva viac než dosť. Medzi pasažiermi sa stala doslova legendou. Je pre nich akýmsi symbolom bezpečia.

 

Vždy dobre naladená a ochotná Bette každoročne absolvuje povinné skúšky, ktorých sa musí zúčastňovať celý palubný personál. Za tie roky má už však toľko skúseností, že ju nič neprekvapí. Kolegovia ju milujú a hovoria, že keď sa s ňou stretnete, opadne z vás akýkoľvek stres.

 

 

Congratulations to Ms. Bette Nash for celebrating SIXTY years with @americanair today!

Príspevok, ktorý zdieľa Dylan Oakes (@dylan_oakes),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona