FOTO + VIDEO Už aj mačky majú vlastnú reality show: Vysielanie si môžete pozrieť naživo

NETKY.SK • 5 September 2017, 11:02 • 2 min
FOTO + VIDEO Už aj mačky majú vlastnú reality show: Vysielanie si môžete pozrieť naživo

Islandskí dobrovoľníci spustili projekt, ktorý vám dovolí nahliadnuť do súkromia mačacích životov.

slovakia

left justify in out

Reality show posledné roky zaplavujú televízne obrazovky. Donekonečna sa opakujúce série rôznych intelektuálne nenáročných programov už mnohých z nás doslova otrávili. Človek však napriek tomu občas potrebuje prejsť na iné myšlienky a práve k tomu televízia s podobnými formátmi dobre poslúži. Ak by sme sa však chceli vyhnúť intrigám a hádkam, môžeme si zapnúť „show“ zo života mačiek.

 

Skupina dobrovoľníkov na Islande sa rozhodla, že začne pomáhať túlavým a opusteným mačkám. Napadla im originálna myšlienka, ako dať zvieratám nový domov. Oficiálnym názvom projektu je Keeping Up with the Kattarshians, čo je vtipná narážka na reality show Keeping Up with the Kardshians, ktorá detailne mapovala súkromný život známej rodiny Kardashianok. Koncept je teda veľmi podobný, no obsah je oveľa milší a upokojujúcejší.

 

Dobrovoľníci zariadili mačičkám dom s niekoľkými poschodiami. Je pre nich doslova rajom. Okrem toho, že tu majú útulne a teplo, nájdu si tu vlastné úkryty, preliezačky, hračky aj škrabadlá. Na stene však nechýba ani portrét islandského prezidenta.

 

Momentálne tu býva 5 mačiek, ktorých každodenné fungovanie si môžete pozrieť kedykoľvek počas dňa prostredníctvom živého internetového vysielania. To sa prerušuje len vtedy, keď ich ošetrovatelia prichádzajú kŕmiť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies