FOTO + VIDEO: Uvoľnená atmosféra aj sebavedomé vyjadrenia na tlačovke pred zápasom Slovensko - Maďarsko

NETKY.SK • 3 Február 2017, 11:59 • 2 min
FOTO + VIDEO: Uvoľnená atmosféra aj sebavedomé vyjadrenia na tlačovke pred zápasom Slovensko - Maďarsko

BRATISLAVA - Súboj Davisovho pohára medzi Slovenskom a Maďarskom v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euro-africkej zóny 2017 otvorí už dnes o 15.00 hod. naša jednotka Martin Kližan s dvojkou hostí Attilom Balázsom. Po ňom nasleduje ďalší duel v opačnom garde, líder maďarského tímu Márton Fucsovics sa predstaví proti slovenskej dvojke Lukášovi Lackovi.

slovakia

left justify in out

Na štvrtkovej tlačovej konferencii v NTC panovala uvoľnená atmosféra a v tíme Slovenska bolo cítiť pohodu i dostatočné sebavedomie. "Je mi v podstate jedno, či hrám prvý alebo druhý. Dôležité budú dva body, najlepšie hneď v prvý deň, " odpovedal suverénne Martin Kližan (36. priečka), uvedomujúc si skutočnosť, že zo všetkých zúčastnených je jediným singlistom v prvej stovke renkingu ATP.

 

Hráči maďarského tímu pôsobili koncentrovane a v každom vyjadrení bolo cítiť mimoriadne odhodlanie. Attilu Balázsa delí od Kližana takmer 250 priečok (284. pozícia v ATP), ale ťažkú hlavu z toho očividne nemal: "Prišli sme sem vyhrať," stroho uviedla dvojka hosťujúceho tímu.

 

Cena vstupeniek na piatok a nedeľu je zhodne po 10 eur, na sobotu je to 5 eur. Hlavným rozhodcom bude Poliak Grzegorz Wójcik, empajrovými Britka Fiona Edwardsová a Američan Greg Allensworth, kontrolný systém Jastrabie oko bude mať na starosti Švéd Anders Wennberg. 

 

Program 2. kola 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára

 

SLOVENSKO - Maďarsko

 

piatok: 15.00 Martin Kližan - Attila Balázs, Lukáš Lacko - Márton Fucsovics

sobota: 14.00 Kližan, Andrej Martin - Fucsovics, Balázs

nedeľa: 13.00 Kližan - Fucsovics, Lacko - Balázs

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies