FOTO+VIDEO Trip with Tristan / Viedenský Streetlife

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 16:25 • 2 min
FOTO+VIDEO Trip with Tristan / Viedenský Streetlife

So Streetlife crew sme sa opäť po zime konečne stretli vonku, tento krát vo Viedni

slovakia

left justify in out

 

 Ako je zvykom, prešli sme veľkú časť centra mesta ako aj okolité oblasti. K dispozícií sme mali aj auto, čiže naše pokrytie teritória bolo vskutku rozsiahle.

 

img

 

Programom druhého dňa bola návšteva známeho parku Prater, kde sme si užili rakúsku prírodu, zrelaxovali sa a následne sme sa presunuli k domácemu Máriovi Flámikovi a.k.a. Oida Flámik.

 

img

 

Večerným programom bola grilovačka, plánovanie nasledovného dňa a naberanie síl na celodenné jazdenie. Naše auto vyzeralo ako rýchlik z Bratislavy do Nových Zámkov v bežný pracovný deň, naplnené luďmi a samozrejme bicyklami, ktoré sme sa vďaka nespočetnému množstvu výletov a akcií naučili rozkladať a skladať za menej ako 5 minút.

 

img

 

Na viedeňský trip sa k nám pridal aj náš vzdialený „houmie“ Ičo Síra, ktorý za nami prišiel až z ďalekého Holandska. Hlavné mesto Rakúska disponuje extrémnymi spotmi, ktoré sme si naplno užili. Mesto v našich očiach vyzeralo ako veľký skatepark plný možností a jazdiť tu bolo pre nás, cyklistov zo Streetlife crew, niečo ako v siedmom nebi.


img

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies