FOTO + VIDEO Trip with Tristan : Netky x Streetlife crew Berlin trip 2. časť

NETKY.SK • 24 Október 2017, 16:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Trip with Tristan : Netky x Streetlife crew Berlin trip 2. časť

Berlínsky bike life pokračuje.

slovakia

left justify in out

 

V tejto časti Tristanovho denníku sme spoznali nových ľudí, navštívili známe berlinske miesta, ale aj low life mestské časti a natočili dalšie klipy. Deň sa začal klasicky, budíčkom o 12-tej a kávičkou na prebratie. Po ľahkom stretchingu sme sa dali na cestu. Ani sme sa nenazdali a už sme objavili prvý spot ( jazditeľný prvok ). Po krátkej chvíli si už Pepo Diblík vymyslel trik a hneď tam urval extrémny poobedný banger na rozjazd. 

 

img

                                   @josefdiblik

 

Diblík je frajer 😄. Po tomto spríjemnení dňa sme blúdili ulicami, no okrem pár starých amerických klasík sme nenašli skoro žiadne výnimočné, alebo aspoň jazditeľné spoty. Len sme na slepo blúdili po meste.

 

img

img

 

 

Napokon sme sa v beznádeji rozhodli usadiť na chvíľu v miestom skateparku, kde sme sa zľahka povozili a natočili pár videí na instagram. Boli sme milo prekvapení, ako príjemne nás uvítali tunajší skejteri. Keď sme sa rozhodli pokračovať v našej ceste, konečne sme vychytali dobrý smer a začali nachádzať rôzne jazditeľné zaujímavosti. Prvou bol strašný ghetto rail hop ( preskok cez zábradlie ) na okraji mesta v chudobnejšej časti Berlína.

 

img                                   

 

Tu sa zrazu po vybratí kamier okolo nás zhromaždili všetky deti z okolia, ale aj zo desať plnoletých pozorovateľov, ktorí čakali,  čo sa bude diať. Po chvíli napätia som sa opustil a natočili sme niečo, čomu som zo začiatku ani neveril. V tom momente nasledoval divácky potlesk a naše radostné výkriky po tejto spontánnej pouličnej Streetlife show. Vybrali sme sa smerom na Alexander Platz, kde sme sa na bicykloch preplietali pomedzi davy ľudí a jazdili triky na námestí.

 

img

 

So západom slnka sme ukončili dnešnú session a už len vychádzkovým tempom cez nočný Berlín sme sa kochali rôznymi pamiatkami a stavbami.

 

img

img

imgimg

 

 

Po príchode domov, netrvalo dlho a zas sme išli objavovať nočný berlínsky život. Pri prechádzke mestom sme stretli zaujimavého a veľmi príjemneho domáceho týpka - menom Andreas, ktorý nám porozprával plno zaujímavostí. Zobral nás do pravého Punk rockového baru, kde hrali strašné gitary, všetko bolo polepené nálepkami a boli tu rôzne umelecké sochy.   Zrazu sme sa ocitli v Punkovom svete. Kedže  tu bola veľmi príjemná atmosféra a veľa priateľských ľudí, bez váhania sme tu zostali a bavili sme sa až do neskorých nočných hodín. 

 

img

img

 

 

Po množstve vyhratých zápasov stolného futbalu a billiardu sme sa nad ránom rozhodli  vydať na cestu domov. Hlad nás donútil navštíviť nonstop pekáreň, ktorú nám taktiež ukázal náš kamoš Andreas, bez ktorého by naše zážitky aj v následujúcich dňoch boli minimálne o polovicu slabšie. 

 

Týtmo končí druhá časť Berlínskeho 10-dňového dobrodružstva, ktorého pokračovanie tu bude zas o týždeň.

 

 

streetlifecrew.com

 

instagram: @streetlife_crew  @tristan.streetmiw  @josefdiblik  @siskopet  @ludistoth

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies