FOTO + VIDEO Trip with Tristan / Budapest MADMANTING Behind the scenes

NETKY.SK • 19 August 2018, 16:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Trip with Tristan / Budapest MADMANTING Behind the scenes

Po dlhšej prestávke Vám prinášam novú časť zo série "Trip with TRISTAN". Tento raz zo zákulisia natáčania dlho očakávaného projektu s názvom MADMANTING. Od koho iného ako slovenskej BMX crew Streetlife crew?!

slovakia

left justify in out

Teraz sa naša "crew" vybrala južnejším smerom zo Slovenska - do hlavného mesta Maďarska. Štvordňový výlet do Budapešti, plný zážitkov a dobrodružstiev znovu otestoval naše jazdecké schopnosti. Celé sa to začalo nalodením v Bratislave, kam pre nás opäť prišiel starý slovenský BMX-klasik,  Ludis Tóth. Posádka v zostave Tristan, Kiko Kmeť, Jakub Pružinec, Ludis a Josef Diblík zaručovala kvalitné triky a nekonečnú zábavu. 

 

V Budapešti nás privítal dlhoročný jazdec, 37 ročný Viktor Bako, ktorý sa svojim vekom nenechal zahanbiť. Ukázal nám mesto a najlepšie miesta na jazdenie.  

 

img

img
img


Prvý deň sme zamierili do neďalekého skateparku na rozjazdy a po zotmení sme sa vydali do mesta, kde sme strávili niekoľko hodín točením kvalitných nočných klipov.

 

img

img

img

Na ďalší deň sme od skateparkov upustili a išli jazdiť špičkové streety. Jazdenie v nádhernej historickej Budapešti prebiehalo bez komplikácií až do momentu, kým sa nezranil Jakub Pružinec! Po neúspešnom pokuse zatočiť z feeble grindu otočku o 540 stupňov si vážne poranil koleno. Pre Jakuba sa týmto momentom maďarské dobrodružstvo skončilo a musel sa vrátiť domov. 

Zvyšok jazdcov, ktorí mali ešte všetky kosti pokope, pokračovali vo výprave. Za ďalšie dva dni sme nazbierali mnoho pekných klipov svetovej úrovne, z ktorých sme sa všetci aj patrične tešili. 

 

img

img

img

 


Posledný deň sme strávili, ako inak, jazdením po meste a večer sme sa vydali na návrat domov.
Týmto by som sa chcel poďakovať všetkým zúčastneným, celému "zájazdu" aj fanúšikom BMX-u a cyklistiky ako takej. Tiež navnadiť ich týmto hudobným zostrihom zo zákulisia natáčania na premiéru projektu MADMANTING, ktorá bude ešte počas tohto mesiaca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies