FOTO+VIDEO Toto sú krásky najlepších futbalistov na svete, ktorý z nich má najviac vycibrený vkus?

NETKY.SK • 25 Október 2017, 13:10 • 2 min
FOTO+VIDEO Toto sú krásky najlepších futbalistov na svete, ktorý z nich má najviac vycibrený vkus?

BRATISLAVA/LONDÝN – Na slávnostnom udeľovaní cien FIFA (Medzinárodnej futbalovej federácie) v londýnskom Palladium Theatre si prišli na svoje nie len fanúšikovia najpopulárnejšej hry na svete, ale aj obdivovatelia ženskej krásy. Na galavečere sa zúčastnilo množstvo celebritných hostí a pozornosť si samozrejme vyslúžili aj partnerky oceňovaných futbalových hviezd.

slovakia

left justify in out

Moderátorom večera bol charizmatický herec a producent Idris Elba, hráčov v hľadisku spovedala Britka s brazílskymi koreňmi Layla Anna-Leeová. Tridsaťštyriročná televízna hviezdička zaujala nie len odvážnymi šatami, ale najmä otázkami ´na telo´, pri ktorých sa futbalisti poriadne zapotili. 


Cristiano Ronaldo – víťaz ankety The Best napríklad odpovedal, že samotný talent určite nestačí, najdôležitejšia je tvrdá práca a každodenná drina. Ozdobou večera bola herečka Catherine Zeta-Jonesová, ktorá je náruživou fanúšičkou jediného waleského klubu pôsobiaceho v Premier League Swansea City.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona