FOTO + VIDEO To je nápad! Učiteľka prišla s výbornou myšlienkou, ako si uchovať spomienky na svojich žiakov

NETKY.SK • 28 Február 2018, 14:00 • 2 min
FOTO + VIDEO To je nápad! Učiteľka prišla s výbornou myšlienkou, ako si uchovať spomienky na svojich žiakov

Vďaka tomuto bude mať mladá americká učiteľka naozaj krásnu pamiatku!

slovakia

left justify in out

Haley Curfmanová vyučuje na prvom stupni základnej školy v meste Blackwell v americkej Oklahome. Je veľmi inovatívna a srší dobrými nápadmi. Aj preto ju jej žiaci tak milujú. Kladie veľký dôraz na podporu kreativity v deťoch, preto dostala úžasný nápad. Prostredníctvom internetu si kúpila jednoduché biele šaty a malých školákov požiadala, aby jej ich vyzdobili.

 

Tento projekt Haley realizuje už druhý rok a deťom sa to veľmi páči. Témou bolo zobraziť, čo ich v živote robí skutočne šťastnými. V tvorbe mali absolútne voľné ruky, mohli na toto netradičné „plátno“ dať čokoľvek. Dostali však jednu podmienku. Nesmeli škrtať.

 

Aj týmto spôsobom chcela učiteľka „nakopnúť“ ich fantáziu. Ak sa niečo nepodarilo presne podľa predstáv, museli to nejako opraviť.

 

Haley je so svojimi novými šatami mimoriadne spokojná. Je to krásna spomienka na každého jedného z jej žiakov. Takúto originálnu potlač rozhodne nebude mať nikto iný. Zároveň spomína na svoje úspechy aj z predchádzajúceho roka, kedy podobne vytvorené šaty poslali na veľtrh umenia, kde získali prvé miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona