FOTO + VIDEO Táto dáma môže byť inšpiráciou pre všetkých: Je oficiálne najstaršou blogerkou sveta!

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 14:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Táto dáma môže byť inšpiráciou pre všetkých: Je oficiálne najstaršou blogerkou sveta!

Vek a zručnosti Dagny Carlssonovej sú naozaj obdivuhodné!

slovakia

left justify in out

Vek by nám nemal byť v ničom prekážkou. Ako hovoria mnohí, všetko je „v hlave“. Ak sme šťastní, spokojní a optimistickí, ani choroba a staroba nás tak skoro nedobehne. Jasným príkladom je aj Švédka Dagny Carlssonová, ktorá sa vo veku neuveriteľných 99 rokov rozhodla, že si kúpi počítač a naučí sa s ním pracovať. A keby len to! Začala totiž písať blogy a dnes má obrovskú fanúšikovskú základňu.

 

Dagny má dnes 105 rokov (áno, vidíte dobre) a svojmu modernému koníčku sa venuje denne. K počítaču si sadá vždy večer a píše o tom, čo sa jej v priebehu dňa prihodilo. Venovala sa však už aj téme svojho detstva, čitateľom ponúkala rady, ako si najlepšie spravovať financie alebo sa vrátila k starým tradíciám. Nesporne, táto žena má so svojimi bohatými životnými skúsenosťami mladému publiku čo ponúknuť.

 

Najstaršia blogerka na svete však, žiaľ, píše vo svojom rodnom jazyku, teda vo švédčine. Ani to ale nebráni čitateľom z celého sveta, aby si jej texty prekladali, hoci aj pomocou internetových prekladačov. Sú skrátka očarení jej elánom a chuťou do života.

 

Samotná Dagny svoju kariéru blogerky s miliónmi návštev popisuje ako splnený sen a všetkým odkazuje, že nikdy nie je neskoro na to, aby išli za tým, po čom túžia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona