FOTO + VIDEO Tajomná biela mačka prerušila pohreb: Snažila sa k nebožtíkovi za každú cenu dostať

NETKY.SK • 21 September 2017, 12:39 • 2 min
FOTO + VIDEO Tajomná biela mačka prerušila pohreb: Snažila sa k nebožtíkovi za každú cenu dostať

Správanie bielej mačky, ktorá sa objavila na pohrebe, rodinu zosnulého veľmi prekvapilo.

slovakia

left justify in out

Pohreb je vždy veľmi náročnou a smutnou udalosťou pre každého zo zúčastnených. Keď svet opustí niekto z našich blízkych, len ťažko sa s tým dokážeme zmieriť. V Indonézii sa však pri poslednej rozlúčke stala kuriózna vec.

 

K trúchliacej rodine na pohrebe svojho blízkeho člena sa pridal nečakaný hosť. Bola ním záhadná biela mačka, ktorá sa správala veľmi zvláštne. Celý obrad narušila svojou urputnou snahou o vykopanie nebožtíka. Jej vyčíňanie natočil na video vnuk zosnulého, ktorý sa zároveň vyjadril, že jeho dedko bol veľkým milovníkom mačiek.

 

Celá situácia pôsobila až dojímavo, nakoľko sa zdalo, akoby sa mačka nedokázala zmieriť so smrťou niekoho, koho mala rada. Zúčastnení sa pokúšali odohnať ju mnohými spôsobmi, no ona sa zakaždým vrátila a pokračovala v činnosti. Dokonca aj po tom, čo sa obrad skončil, ostala ležať na hrobe.

 

Odborníčka na chov mačiek sa vyjadrila, že správanie sa tejto bolo viac ako neobvyklé. Prejavy trúchlenia sa totiž oveľa častejšie objavujú u psov než u mačiek.

 

Rodina sa vyjadrila, že mačka nebola rodinným domácim miláčikom, že sa len potulovala okolo mešity, kam chodieval aj zosnulý pán. Tento malý biely účastník však evidentne schovával niečo, o čom príbuzní nevedeli.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies