FOTO + VIDEO Syn slávneho Pľuščenka: Päťročná hviezda modelingu a krasokorčuľovania

NETKY.SK • 5 Október 2018, 14:07 • 2 min
FOTO + VIDEO Syn slávneho Pľuščenka: Päťročná hviezda modelingu a krasokorčuľovania

MOSKVA - Hviezdou detského modelingu a krasokorčuliarskeho ľadu je bezpochyby päťročný Alexander Pľuščenko. Meno neklame, jeho oteckom je slávny dvojnásobný olympijský víťaz a trojnásobný majster sveta v krasokorčuľovaní Jevgenij Pľuščenko a mamičkou bývalá modelka, dnes producentka Jana Rudkovska.

slovakia

left justify in out

Rodičia malého Šaňa nezaháľajú. Sotva sa naučil chodiť, už mal na nohách korčule a teraz trénuje každý deň niekoľko hodín pod dohľadom slávneho otca, ktorý má krasokorčuliarsku akadémiu.

 

 

Jeho mama, ktorá v Rusku podniká v móde a ako producentka sa stará nielen o svojho muža, si ho zase už od kolísky značkovo oblieka a vedie mu účet na sociálnej sieti, kde ho sleduje tristotisíc ľudí.

 

 

Umiestňuje tam fotky z tréningov na ľade aj cvičenie s Jevgenijom, z voľného času malého Sašu, ale hlavne zábery syna v štýlovom oblečení. Je to od nej premyslený ťah, pretože za takúto propagáciu značiek od nich dostane zaplatené. Vie tiež, ako malého Alexandra dostať na obálky časopisov a prehliadkové móla.

 

 

Päťročný model

 

Hoci sú rodičia Alexandra kritizovaní, že mu upierajú normálne detstvo, obhajuje sa, že to tak nie je. Bez tréningového drilu a disciplíny by to nikdy nikam nedotiahol, jeho otec na tom bol ako dieťa podobne a modelom je vraj Šaňko rád.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you “Opera on ice” See you in next year 💙💪🏻

Príspevok, ktorý zdieľa Гном Гномыч (А. Плющенко) (@gnomgnomych),

 

Jevgenij Pľuščenko pred časom povedal, že keby malého fotenie nebavilo, nenútil by ho. Syn vraj svojich rodičov naopak k foteniu prehovára.

 

O tom, že ho baví predvádzať módu, svedčia fotografie, kde rozhodne nepôsobí otrávene alebo strojene. Práve naopak. Práca modela ho vraj nadchla tak, že sa jej chce venovať ďalej. Vďaka svojmu anielikovskému vzhľadu s blond vlasmi a nezábudkovo modrými očami dostáva čoraz viac zákaziek na fotenie. Už kvôli tomu cestuje aj po svete.

 

Podľa britského Daily Mailu za jedno fotenie dostane v prepočte niekoľko tisíc eur. Zarobené peniaze mu rodičia ukladajú na účet, z ktorého si ich bude môcť vybrať, až dosiahne plnoletosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona