FOTO + VIDEO Svadobná cesta mladomanželov nedopadla podľa predstáv: Za všetko môže jediná fotka!

NETKY.SK • 23 Január 2018, 13:35 • 2 min
FOTO + VIDEO Svadobná cesta mladomanželov nedopadla podľa predstáv: Za všetko môže jediná fotka!

Spoločné chvíľky romantiky a oddychu tohto mladého páru sa v sekunde premenili na hotovú pohromu.

slovakia

left justify in out

Marelize a Ryan Dreyerovci sa vzali len nedávno. Po vyčerpávajúcich prípravách na svadbu sa rozhodli dopriať si pár dní relaxu, preto sa vybrali na svadobnú cestu do Južnej Afriky, kam vzali aj Marelizeinu sestru s priateľom. Ich vytúžený oddych v exotike sa však razom premenil na nepríjemný zážitok.

 

Mladomanželia chceli mať na krásne dovolenkové chvíle pamiatku, preto sa rozhodli, že si z fotografií vatvoria spomienkové video. Jeho súčasťou mala byť aj snímka, ako obaja stoja na kamennom útese, ktorý obmývajú morské vlny. Keď sa však o poetický záber pokúšali, stalo sa niečo, na čo nebol pripravený ani jeden z nich.

 

Kým sa Marelize s Ryanom sústredili na pózovanie, od chrbta ich prekvapila veľká vlna, ktorá ich okamžite zmietla z nôh. Ryan sa spamätal relatívne rýchlo a hneď hľadal svoju manželku. Tá sa samostatne nedokázala postaviť. Pri páde totiž utrpela nemalé zranenie nohy.

 

Krátko po incidente Marelize previezli do nemocnice, kde jej diagnostikovali komplikovanú dvojitú zlomeninu nohy a vyvrtnutý členok, v dôsledku čoho sa musela okamžite podrobiť operácii.

 

Našťastie, zákrok bol úspešný a mladá žena by po doliečení nemala mať žiadne následky. Zo svojej skúsenosti sa teraz môžu obaja už len poučiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies