FOTO + VIDEO Stredobodom pozornosti na módnej prehliadke neboli modelky, ale... Toto vás pobaví!

NETKY.SK • 29 Október 2018, 12:57 • 2 min
FOTO + VIDEO Stredobodom pozornosti na módnej prehliadke neboli modelky, ale... Toto vás pobaví!

Uprostred predvádzacieho móla sa objavil nepozvaný hosť.

slovakia

left justify in out

Istanbul bol nedávno dejiskom významnej medzinárodnej módnej prehliadky s názvom Esmod.  Išlo o veľkolepé podujatie, ktorého sa zúčastnila aj nejedna známa osobnosť. Kým sa modelky prechádzali po móle a prezentovali najnovšie počiny módnych návrhárov, na „pľac“ sa dostala mačka.

 

Malá šelma zaujala miesto priamo uprostred móla, kadiaľ sa prechádzali modelky. Niektoré si dokázali zachovať profesionálnu „kamennú“ tvár, iné sa neubránili úsmevu. A to najmä po tom, čo na nejednu z nich zviera zaútočilo. Presnejšie, zahnalo sa po šatách vejúcich okolo modeliek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahahahahahah #catwalk #real #vakkoesmod

Príspevok, ktorý zdieľa H (@hknylcn),

 

Niektorí návštevníci boli incidentom pohoršení a pýtali sa, ako je možné, že nikto z organizátorov nezasiahol, iných nečakaná situácia dobre pobavila. Mačičku totiž vôbec nezaujímalo, že sa práve nachádza pred desiatkami objektívov, čas na teplom koberci využila okrem iného aj na osobnú hygienu.

 

Doposiaľ nie je jasné, ako sa do interiéru mačka dostala, jej prítomnosť však organizátorom veľmi neprekážala. Dokonca nevylúčili, že sa v budúcnosti mačky na mólach vyskytnú aj zámerne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is fashion #vakkoesmod

Príspevok, ktorý zdieľa Vakko ESMOD Istanbul (@vakkoesmodistanbul),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies