FOTO+VIDEO Slovenskí fanúšikovia vytvorili neopísateľnú atmosféru! Trúfajú si aj proti hlučným priaznivcom zo Švédska

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 13:20 • 2 min
FOTO+VIDEO Slovenskí fanúšikovia vytvorili neopísateľnú atmosféru! Trúfajú si aj proti hlučným priaznivcom zo Švédska

Kielce - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov si v kvalifikácii majstrovstiev Európy tejto vekovej kategórie získala výkonmi i výsledkami priazeň fanúšikov, ktorí zapĺňali hľadisko v Myjave. Takmer domáce prostredie jej pripravili dokonca aj na Cypre a na podporu sa mohla spoľahnúť tiež v otváracom stretnutí záverečného turnaja proti presile domácich poľských divákov v Lubline.

slovakia

left justify in out

V pondelok v Kielcoch už dominovali v hľadisku Slováci. Ich prečíslenie v porovnaní s Angličanmi bolo badať najprv v meste niekoľko hodín pred výkopom, slovenské vlajky potom viseli dookola Kolporter Areny. "Atmosféra bola nádherná a úžasná, prakticky sme hrali doma. Ďakujem fanúšikom za podporu," zdôraznil tréner Pavel Hapal.

 

"Atmosféra bola vynikajúca, o to viac, kvôli týmto divákom nás mrzí, že sa nám nepodarilo zvíťaziť alebo aspoň remizovať. Boli úžasní, celý zápas nás povzbudzovali," povedal stredopoliar Stanislav Lobotka.

 

Nielen na hráčov, ale aj na slovenských priaznivcov však vo štvrtok čaká ďalší tvrdý oriešok, švédska "žltá stena", na ktorú sa tréner obhajcov Haakan Ericson tešil už od decembrového žrebu. "Na predchádzajúcom šampionáte sme sa dočkali excelentného povzbudzovania, po finále vypukli v Prahe obrovské oslavy a party. Poľsko je blízko a cenovo prijateľné, 'žltá stena' tak opäť bude za nami," vyslovil sa kouč obhajcov titulu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona