FOTO + VIDEO: Skvelé halloweenske kostýmy podľa celebrít

NETKY.SK • 23 Október 2019, 17:33 • 2 min
FOTO + VIDEO: Skvelé halloweenske kostýmy podľa celebrít

Sviatok Halloween sa oslavuje v predvečer sviatku Všetkých svätých, teda 31. októbra. Okrem detí a ich rodičov oslavujú tento sviatok aj celebrity, ktoré organizujú najrôznejšie strašidelné večierky, kde sa môžu patrične vyblázniť.

slovakia

left justify in out

K videniu sú naozaj podarené, ale aj bizarné masky, ktoré sa môžu stať inšpiráciou aj pre vašu párty či maškarný ples.

 

Pôvabná odvážnosť

 

Halloween ženy často berú ako zámienku pre to, aby sa navliekli do čo najviac odvážneho a sexy oblečku, u celebrít to platí dvojnásobne.

 

Každý rrok oslavuje návrat prevlek Lary Croft (fiktívna postava, hrdinka počítačových hier), ktorý je efektívny a pomerne nenáročný na prípravu. Stálicou sú potom princezné a masky divokých "mačiek".

 

Retro je späť

 

Ak hľadáte nenákladný kostým, ktorý napriek tomu zaujme, poobzerajte sa po starších kúskoch vo vašej alebo maminej skrini a vytvorte si vlastný a originálny retro kostým. Môžete ísť napríklad za slávnu modelku Twiggy, disko tanečnicu alebo napríklad jedinečnú herečku Marilyn Monroe!

 

Odvážne raz za rok?

 

Chcete sa stať hviezdou každej halloweenske párty? Zavítajte do najbližšieho obchodu s maskami a vyberte si nejakú obzvlášť strašidelnú. Alebo zabavte celú partiu a kúpte si nafukovací oblek, na ktorý budú všetci dlho spomínať.

Nebojte sa experimentovať, Halloween je jediný deň v roku, kedy sa môžete naozaj vyblázniť a vyvenčiť svoje alter ego.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies