FOTO+VIDEO Šampionát v tlaku na lavičke sa vydaril! Bohatá zahraničná účasť aj skvelé výkony

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 16:35 • 2 min
FOTO+VIDEO Šampionát v tlaku na lavičke sa vydaril! Bohatá zahraničná účasť aj skvelé výkony

TRNAVA – Mestská športová hala v Trnave bola dejiskom ojedinelého športového podujatia. Na Medzinárodných majstrovstvách Slovenska a Česka v tlaku na lavičke sa predstavili špičkoví pretekári z piatich krajín – okrem domácich a českých súťažiacich aj z Rakúska, Poľska a Maďarska. V atraktívnej disciplíne súťažilo dovedna 242 pretekárov v dvoch divíziách: v divízii RAW a v divízii Equipment (EQ - v superdresoch).

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Šampionát organizovala Slovenská amatérska federácia silového trojboja (AWPC - Slovakia) v spolupráci s českou open federáciou. Preteky boli zároveň nomináciou na júnové majstrovstvá Európy a októbrové majstrovstvá sveta federácií WUAP a GPC. "S priebehom podujatia sme veľmi spokojní. Bola to jedna z najväčších súťaží v tlaku na lavičke na území Slovenska," uviedol pre netky hlavný organizátor podujatia Rudolf Siska.

 

Absolútnou víťazskou v kategórii žien sa v oboch divíziách RAW a EQ stala Bardejovčanka Monika Mikulová. Vo videu môžete vidieť aj jej posledný pokus v kategórii EQ, pri ktorom sa sympatická slovenská pretekárka takmer zranila. 

 

Kompletné výsledky v jednotlivých kategóriách nájdete tu

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies