FOTO + VIDEO Romantické gesto vdovca je dôkazom, že pravá láska existuje: Svojej žene poslal odkaz do neba

NETKY.SK • 19 Február 2018, 16:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Romantické gesto vdovca je dôkazom, že pravá láska existuje: Svojej žene poslal odkaz do neba

Angličan, ktorému pred rokmi náhle zomrela milovaná manželka, dojal svojim prejavom oddanosti celý svet.

slovakia

left justify in out

V dobe, kedy dlhodobé a láskyplné vzťahy už zďaleka nie sú samozrejmosťou očaril ľudí príbeh anglického vdovca Winstona Howesa. Tomu pred viac ako 17 rokmi nešťastne zahynula manželka. O lásku svojho života prišiel zo dňa na deň, keď jej zlyhalo srdce.

 

Janet zomrela v roku 1995 ako 50-ročná. S Winstonom boli na seba veľmi naviazaní a trávili spolu množstvo času. Manželmi boli roky, a tak Winstonovi ostalo po nej v živote prázdno. Nakoľko sa venuje farmárčeniu, s ťažkou situáciou sa vyrovnával práve prácami v záhrade. A tu sa zrodil jeho nápad.

 

Winston vlastní pozemok o rozlohe 112 akrov. Rozhodol sa, že si pamiatku svojej milovanej ucti tým, že naň vysadí 6000 dubov a vytvorí les, uprostred ktorého bude čistinka v tvare srdca, čoby odkaz pre Janet do neba. Je to dôkaz nehynúcej lásky k žene, ktorú tak veľmi miloval.

 

Po 17 rokoch stromy podrástli a jeho zámer je tak dostatočne viditeľný. Pod koruny týchto dubov umiestnil lavičku, kam podľa vlastných slov veľmi rád chodí a relaxuje. Vždy tu však myslí na Janet a spomína na všetko krásne, čo spolu prežili.

 

img

Winston a jeho manželka Janet

Zdroj: Profimedia

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies