FOTO + VIDEO Psík Jojo zažil traumu, terapiou sa mu stala netypická záľuba!

NETKY.SK • 12 August 2018, 15:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Psík Jojo zažil traumu, terapiou sa mu stala netypická záľuba!

Jojo prežil nepríjemnú udalosť, ktorá ho doživotne poznačila. Zachránil ho však tento šport!

slovakia

left justify in out

V roku 2014 sa Josephine Hearnová išla poprechádzať so svojím miláčikom, psíkom Jojom. Žiaľ, táto vychádzka obom zmenila životy. Počas nej došlo k nepríjemnému incidentu, kedy na Josephine aj Joja zaútočili zúrivé psy. Obom spôsobili nepríjemné zranenia, no kým žena sa zotavovala pomerne rýchlo, Jojo si so sebou niesol traumu, s ktorou mu nikto nedokázal pomôcť.

 

Keď už nešťastní majitelia nevedeli, ako ďalej, rozhodli sa s vystresovaným psíkom vyskúšať ešte terapiu vodou. Kúpanie a plávanie sa mu veľmi zapáčilo. Všimli si, že akonáhle sa dostane do vody, je z neho razom opäť ten bezstarostný Jojo, akého si pamätali. Jedného dňa ho náhodou postavili na dosku surfu, aby si od plávania oddýchol. Zrazu zistili, že ich pes je prirodzený talent na surfovanie!

 

Jojo na doske balansoval tak prirodzene a s takou radosťou, až tomu Josephine s manželom nemohli uveriť. Od tohto momentu ho v surfovaní začali podporovať. Dokonca sa zúčastnil mnohých psích surferských pretekov, z ktorých jedny aj vyhral. Surfovanie mu pomohlo zabudnúť na všetky temné spomienky z minulosti, a tak sa opäť teší zo života.

 

img

Zdroj: Profimedia

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies