FOTO + VIDEO Posledná prehliadka Karla Lagerfelda: Prehovoril zo záhrobia!

NETKY.SK • 23 Február 2019, 13:00 • 2 min
FOTO + VIDEO Posledná prehliadka Karla Lagerfelda: Prehovoril zo záhrobia!

MILÁNO - Vo štvrtok na Fashion Weeku v talianskom Miláne značka Fendi predstavila poslednú kolekciu, na ktorej sa podieľal Karl Lagerfeld († 85), predtým než 19. februára zomrel.

slovakia

left justify in out

Po celý čas prehliadky bol na plátne nápis Love Karl a po jej skončení pustili krátke video s návrhárom. Karl Lagerfeld, ktorý v utorok zomrel, bol menovaný kreatívnym riaditeľom Fendi v roku 1965, teda pred 54 rokmi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Karl for the most beautiful journey With all our love Your Fendi family

Príspevok, ktorý zdieľa Fendi (@fendi),

 

Jeho posledná kolekcia bola avantgardná, jednoduchá, a tak žiariaca, zhodujú sa módni experti. Po celý čas prehliadky na plátne visel nápis - Love Karl.

 

Záverečné defilé prvýkrát prebehlo bez Karla, a tak na plátno premietli aspoň krátke video, na ktorom návrhár kreslí jeden zo svojich modelov pre Fendi.

 

 

Všetci video sledovali postojačky a ocenili ho búrlivým potleskom. Karl bol pre nich módna ikona, ktorá tu zanechala obriu stopu. Aj keď si neprial verejný pohreb, zrejme nejaká rozlúčka predsa len bude.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies