FOTO + VIDEO Pes maľuje obrazy a zarába na nich veľké peniaze! Pozrite sa, ako vznikajú jeho diela

NETKY.SK • 4 Január 2019, 13:02 • 2 min
FOTO + VIDEO Pes maľuje obrazy a zarába na nich veľké peniaze! Pozrite sa, ako vznikajú jeho diela

Do tejto rodiny prináša zárobok pes - umelec!

slovakia

left justify in out

To, že psy sú veľmi inteligentné stvorenia vieme zrejme všetci. Ale napadlo by vám naučiť toho svojho maľovať? Kanadský manželský pár sa o to pokúsil a dopadlo to prekvapivo. Ich pes momentálne svoje obrazy predáva a zarába tisíce!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smol doggo Smol art 🎨🐾⚡️ . . . #artdog #goodboi #pawfection

Príspevok, ktorý zdieľa H U N T E R (@shiba.art.online),

Hunter, ako majitelia Kenny a Denise svojho shiba inu pomenovali, má päť rokov a podľa ich slov je veľmi inteligentný a vnímavý. Nakoľko mali na stene vo svojom byte prázdne miesto, ktoré chceli niečím príjemným vyplniť a zároveň túžili mať na milovaného psíka milú spomienku, rozhodli sa pre „experiment“ a Hunreta naučili pracovať so štetcom.

 

Tento pokus dopadol nad očakávania dobre. Psík sa veľmi rýchlo naučil štetec používať, a tak začal za asistencie svojich pánov maľovať obrazy. Táto činnosť mu evidentne robila veľkú radosť, preto jedného dňa Kenny uverejnil na sociálnej sieti jedno z jeho diel. Zožalo veľký úspech a spustil sa dopyt po Hunterových výtvoroch.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twinkle in my eye ✨🐾⚡️

Príspevok, ktorý zdieľa H U N T E R (@shiba.art.online),

Doposiaľ psík zarobil predajom svojich obrazov už viac ako 4-tisíc eur, majitelia mu dokonca založili aj instagramový a facebookový účet. Ako sa však vyjadrili, nechcú, aby sa Hunter maľovaniu venoval pričasto, pretože by ho to rýchlo prestalo baviť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies