FOTO + VIDEO Osud: Na fotke starej 11 rokov zistili, že sa náhodne stretli dávno pred zoznámením!

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 17:13 • 2 min
FOTO + VIDEO Osud: Na fotke starej 11 rokov zistili, že sa náhodne stretli dávno pred zoznámením!

TOKIO - Manželský pár nedávno zistil, že sa ich cesty zrazili jedenásť rokov predtým, než sa prvýkrát zoznámili. Pre oboch je to znamenie osudu, ako by ich stretnutia niekto už roky plánoval. Romantický príbeh obletel celý svet.

slovakia

left justify in out

Manželský pár pán Ye a pani Xue náhodou zistil, že sa stretli jedenásť rokov predtým, než sa prvýkrát zoznámili. Takéto stretnutie by nebolo nejako zvláštne, keby obaja nepochádzali z tak veľkej krajiny, ako je Čína, ktorá má najviac obyvateľov na svete.

 

V roku 2000 obaja náhodou cestovali po Číne. Keď navštívili veľké sedemmiliónové mesto Čching-tao, obaja sa odfotili pred miestnou sochou v strede námestia. Túto fotku majú dodnes schovanú ako pamiatku. Navyše im bude do konca života pripomínať ich skutočne prvé stretnutie.

 

"Raz už mi žena rozprávala o tom, že bola náhodou v tom istom roku ako ja navštíviť Čching-tao. Ešte sme ale netušili, že sme sa obaja na námestí stretli a odfotili sa v rovnaký moment," rozpráva dnes nadšene Ye.

 

Manželia si nedávno prezerali svoje staré fotografie, keď sa Ye na jednej z nich spoznal. "Keď sme si náhodou ukazovali fotky, uvidel som, ako stojím v pozadí jednej fotografie mojej ženy. Našiel som teda svoju fotografiu z rovnakého miesta a zistil som, že som akurát pózoval na fotke, ktorá bola fotená z iného uhla."

 

Rodina aj priatelia tohto prekvapeného páru sa zhodli na tom, že ich zoznámenie teda nebolo len náhodou. A že boli predurčení k tomu, byť spolu. "Vyzerá to, ako že je pre nás toto miesto osudové. Keď budú naše deti dosť veľké, vezmeme ich tam a vyfotíme sa pred sochou všetci spolu," plánuje Ye.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies